Le Lift ft. Forlle’d terapeutska nega lica bazirana na nanotehnologiji

U našem salonu koristimo luksuznu japansku profesionalnu Forlle’d kozmetiku. Forlle’d laboratorija je kreirala revolucionarni i jedinstven proizvodni proces koji je rezultirao globalno patentiranom formulom za razvoj hijaluronske kiseline sa niskom molekularnom težinom, zajedno sa drugim supstancama sa istim karakteristikama. Ovi ekskluzivni i luksuzni preparati mogu se pronaći samo u vrhunskim salonima lepote, spa centrima i klinikama širom sveta.

Leaf bg 2

Odaberite tretman prema svojim potrebama

Forlle’d O2 therapy

Terapija kiseonikom i stimulacija disanja ćelija

Terapija kiseonikom i stimulacija disanja ćelija.Ovaj tretman je namenjen za bledu i umornu kožu sa smanjenim ćelijskim disanjem; za loš ten, brojne pliće i duboke bore i kožu kojoj je neophodna dubinska hidratacija. Stimuliše metabolizam i ćelijsko disanje, poboljšava mikrocirkulaciju, kao i sintezu kolagena i elastina. Ispravlja bore različitih dubina i sprečava natečenost. Ovaj tretman je idealan za početak bilo kojeg programa nege kože ali je i sjajna priprema kože za plastične operacije kao i nega nakon njih jer ubrzava oporavak. Proizvodi koji se koriste su na bazi platine i hijaluronske kiseline niske molekulske mase kojima se postiže efekat dubinske hidratacije kože. Koža je nakon tretmana čista, svetlija i poprima lepši ton.

Zakaži termin
75min
Skuptularna zen masaza lica 002

Forlle’d Clean and Shine

Kompletan tretman nege lica

Tretman koji objedinjuje učinkovitost higijenskog čišćenja lica i kiseonik terapiju. Ovo je osnovni tretman koji predstavlja bazu za dalju negu i brigu o koži. Nakon tretmana koža je čista, nahranjena i sija punim sjajem. Učinkovitost tretmana je poboljšana korišćenjem cele linije Forlle’d proizvoda, koji svojom specijalnom nano tehnologijom omogućavanju regeneraciju i podmlađivanje kože na najdubljem, ćelijskom nivou.

Zakaži termin
120min
Img 8740

Forlle’d SensiSkin

Antiaging tretman za suvu i osetljivu kožu sklonu crvenilu

Osetljiva koža predstavlja ozbiljan izazov, kako za profesionalce koji se bave terapijom takve kože, tako i za njihove klijente. Za postizanje dobrih i dugotrajnih rezultata od suštinskog je značaja smanjenje reaktivnosti kože u značajnoj meri, njena zaštita i hidratacija. Sastojci niske molekulske mase koji ulaze u sastav Forlle’d proizvoda nude savršeno rešenje ovog problem jer hijaluronska kiselina niske molekulske mase obnavlja strukturu dermalnog matriksa, Ovakav tretman deluje na glavne uzroke hipersenzitivnosti tako da ima dugotrajno terapeutsko dejstvo. Dubinski hidrira kožu na svim nivoima i omogućava zadržavanje vode, a kada je koža umirena i zaštićena i ten je lep i ujednačen. Ovim tretmanom postiže se dugotrajni efekat liftinga i snažan efekat podmlađivanja kože.

Zakaži termin
90min
Forlled sensi skin tretman masaza lica

Forlle’d Platina

Snažna antioksidativna zaštita

Ovaj tretman je jedinstven jer kombinuje proizvode na bazi platine sa proizvodima baziranim na hijaluronskoj kiselini niske molekulske mase. Tretman na bazi platine ima antioksidantno dejstvo i sprečava fotostarenje kože. Kontroliše mehanizme pigmentacije i sprečava stvaranje staračkih fleka, ima efekat detoksikacije i deluje protivupalno, eliminiše znake oksidativnog stresa i štiti kožu od svih oblika slobodnih radikala. Puna serija tretmana (8-12) se koristi za eliminaciju hiperpigmentacije i problema koji nastaju usled starenja.

Zakaži termin
90min
Img 8741

Forlle’d 3D Lift

Oblikovanje kontura lica

Ovaj specijalni Forlle’d tretman ispravlja znakove opuštene kože i pomaže da se postigne definisanija kontura lica jer se koriste proizvodi bazirani na hijaluronskoj kiselini niske molekulske mase koju može da zameni samo metoda ubrizgavanja hijalurona putem igle. Pružajući dubinsku hidrataciju i intenziviranje sinteze kolagena i elastina, cilj ovog tretmana sprečava prerano starenje kože, poboljšava elastičnost i čvrstoću kože. Takođe, oaj tretman sprečava i smanjuje hiperpigmentaciju. Procedura se može koristiti kao priprema za posebne prilike jer je efekat liftinga vidljiv i nakon jednog tretmana. Jedan tretman obezbeđuje efekte čak 7-10 dana, a nakon kompletne serije od 7 tretmana, minimalno 8 meseci.

Zakaži termin
75min
Img 8743

Forlle’d Photoaging

Zaštita od fotostarenja kože

Prekomerno izlaganje suncu je glavni uzrok prevremenog starenja kože koje je poznato pod nazivom fotostarenje. Najveći deo krivice snose sunčevi UVA zraci a posledice su prevremena pojava bora na koži, njeno opuštanje i problemi sa pigmentacijom. Ako koži obezbedite adekvatnu zaštitu tokom cele godine i koristite pouzdane preparate za zaštitu od sunca, možete da pomognete u sprečavanju fotostarenja. Linija Forlle’d prozvoda na bazi hijalurona niske molekulske mase dubinski hidrira kožu, obnavlja funkciju barijere i obezbeđuje sigurnu borbu protiv slobodnih radikala i fotostarenja.

Zakaži termin
90min
Img 8745

Još uvek niste sigurni?

Ako i dalje imate nedoumice, pozovite nas, a mi ćemo se potruditi da lako i pametno odaberete pravu opciju za sebe.

Pozovite nas: 065 895 5 985
Leaf bg 2