Kozmetički tretmani

Kozmetički tretmani igraju ključnu ulogu u očuvanju zdravlja i vitalnosti kože, čineći je ne samo lepšom, već i zdravijom. Sa napretkom u tehnologiji i razumevanju kože, kozmetički tretmani su postali sofisticiraniji i prilagođeniji individualnim potrebama. Među brojnim opcijama, posebno se izdvajaju higijenski tretmani lica, tretmani za dubinsku hidrataciju i antiaging tretmani. Svaki od ovih tretmana ima specifične ciljeve i prednosti, ali zajednički doprinose očuvanju mladalačkog izgleda i zdravlja kože.

Leaf bg 2

Odaberite tretman prema svojim potrebama

Higijenski tretman lica

Prvi korak ka savršenoj koži.
Jedan od osnovnih tretmana, koji je preduslov za sve ostale je higijenski tretman lica. On pomaže održavanje balansa kože, sprečava nastanak mitisera i bubuljica i on je početak uspešne terapije akni, rozacee, seboroičnog dermatitisa i drugih problema sa kožom. Svaki higijenski tretman lica se sastoji iz 3 ključna koraka: piling, čišćenje lica (komedoekspresiju) i hidratacija.
Zavisno od potreba ti koraci mogu biti bazični, a najveća razlika je u pogledu izbora pilinga, da li je klasični mehanički, enzimski ili hemijski u skladu sa potrebama kože, kao i hidrataciji – koja vrsta maske i nege će se koristiti.
Higijenski tretmani su gotovo vima povremeno potrebni, kako bi se održao balans i lep izgled kože i kako bi pore bile čiste, ali najčešće je neophodan osobama sa mešovitim i masnim tipom kože.

Koža je nakon tretmana idealno negovana i zaštićena.

120min
Zakaži termin
3268c213 4f65 4644 9df4 25a1276d5ed0

Hidratacija – ćelijska biorevitalizacija

Ovaj hidro-balansirajući tretman osmišljen je da utoli žeđ i povrati čvrstoću dehidrirane i veoma suve kože. Tretman je osnažen sa četiri tipa hijaluronske kiseline različite veličine i ima za cilj da zaštiti nivo hidratacije u koži, uspori pojavu bora i znakova starenja i da vrati koži sjaj i mladoliki izgled. Namenjen je osobama od 25. godine, koje imaju dehidriranu, suvu ili krhku kožu, sa osećajem neprijatnosti i ,,zatezanja“, kao i onima koji su izloženi spoljnim uticajima. Tretman je savršen za borbu protiv pojave prvih bora. Rezultat ovog tretmana je jedra, hidrirana i blistavija koža.

Nakon tretmana, dokazani rezultati su:

 • Jedrija koža 100%
 • Smanjenje finih linija 95%
 • Povećana hidratacija 80%
 • Povećana blistavost 75%
  Specifični aktivni sastojci:
  HYALU4PLUMP – precizno sačinjen komplekst 4 različita tipa hijaluronske kiseline koji prodire u sve nivoe kože i tako čuva hidriranost površnog sloja, a i zadržava vodu u centralnim i najdubljim slojevima epidermisa.
60min
Zakaži termin
Dsc09345

Icon time antiage

Icon time tretman je tu da zaštiti mladalački potencijal vaše kože i uspori znakove starenja – što ga čini pogodnim i za osobe starosti 30 i 60 godina.

Ovaj tretman specijalno je formulisan da tretira prve bore kada se pojave kao i smanjen tonus kože. Tretman je obogaćen dragocenim energetskim svojstvima srebra, zlata, platine i biometičkim peptidima koji štite potporne strukture i vode intenzivnu borbu protiv bora i gubitka elastičnosti.

Ovaj tretman pored mikro-prašine srebra uključuje i anti-inflammaging system koji deluje protiv
slobodnih radikala i inflamacije.

Uz profesionalnu ručnu masažu lica, ključni momenti tretmana su:

 1. Detoksikacija ćelija – aktivni sastojak CELL DETOXIUM oslobađa kožu od toksina i priprema
  je za naredne korake
 2. Ćelijska biorevitalizacija – 51+3 HYALU COMPLEX™ sadrži aminokiseline koje su sastavni
  deo kolagena i elastina, čime se stimuliše jačanje njihove proizvodnje
  Ovaj tretman nije univerzalan, već visoko specijalizovan. Osmišljava se tako da zadovolji
  individualne potrebe i želje, nudeći personalizovan pristup nezi kože.
75min
Zakaži termin
Dsc09268

Još uvek niste sigurni?

Ako i dalje imate nedoumice, pozovite nas, a mi ćemo se potruditi da lako i pametno odaberete pravu opciju za sebe.

Pozovite nas: 065 895 5 985
Leaf bg 2