Filozofija unutrašnje estetike

Leaf bg 2

Sadržaj

Živimo u vremenu u kojem vizuelno ima primat nad svim ostalim čulima. Iako je i nama važno da zadovoljimo sve estetske maksimume, važnije je nam je nešto drugo – da osvojeni mir podelimo sa drugima. Zato smo se potrudile da Le Lift Face Studio prostor bude prostor u kojem možemo da budemo onakve i onakvi kakvi zaista jesmo. Iznutra.

Filozofija lepote

Spoljašnja i unutrašnja lepota

Nije nam namera da donosimo neke etičke sudove o tome šta je lepo, a šta nije, ali nam jeste namera da vas pozovemo na osvajanje i otkrivanje sopstvenih unutrašnjih lepota. Da se u danu kojem svet vri od pitanja i briga, zaustavite na tren i posvetite sebi. Da za momenat prestanete da se pitate kako izgledate i da se zapitate kako se osećate. Iznutra. 

O tome govorimo, kada govorimo o unutrašnjoj lepoti. O onome kako sebe vidimo iza fasade, koju vrlo često svi nosimo. 

Zašto Le Lift?

Le Lift Face Studio je nastao iz lične potrebe – da stvorimo prostor u kojem ćemo sa jedne strane pružati vrhunsku, stručnu uslugu, a sa druge i doneti jedno osvežavajuće, luksuzno iskustvo. Vodili smo računa o svakom detalju, mesecima birali najkvalitetniju profesionalnu kozmetiku, projektovali prostor sa arhitektama i dizajnerima enterijera. Birali smo najbolje za vas, kao da biramo za same sebe. 

Ono na šta smo posebno ponosni, jesu licence i edukacije koje poseduju naši zaposleni, i sa sigurnošću možemo da kažemo da ste u najboljim rukama. Vodili smo računa da svi spoljašnji elementi budu u potpunom skladu sa onim što verujemo da je važno. Iznutra.

U čemu je razlika između Le Lift tretmana i masaža?

I tretmani i masaže su jednako učinkoviti i jednako neponovljivo iskustvo. Razlika je u ambijentu i energiji. Osnovni element svih tretmana jeste vežbanje mišića lica, takozvani face gym. To svakako znači da se nakon Le Lift tretmana osećate kao nakon bilo kog treninga, telo luči endorfin i druge hormone, a mišići lica dobijaju novu formu i bolji tonus. Tretmani su idealan izbor za one dane kada ste svakako puni energije, dobrog raspoloženja i ne smeta vam društvo. Zato i imamo dve stolice, možete sa sobom povesti nekog sa kim volite da provodite vreme.

Lelift unutrasnja estetika

Le Lift masaže jednako doprinose boljem izgledu i tonusu kože, ali njihov najveći benefit jeste mir. Iz iskutva znamo da je mir najveći luksuz, i time smo se rukovodili dok smo osmišljavali prostor našeg studija. U potpunosti smo odvojili sobu za masažu, zvučno je izolovali, s razlogom odabrali baršunaste materijale i bež tonove. A da li će u sobu vladati tišina, ili se slušati opuštajuću muziku, ili ćemo ćaskati o svakodnevnim stvarima, stvar je vašeg ličnog izbora. Zen masaže možete priuštiti sebi kada god želite, a posebno ih preporučujemo onda kada vam je zaista potrebno vreme za sebe.

Forlle’d Therapy

Jedna od ekskluzivnih usluga koju nudimo su Forlle’d tretmani, koji su sinonim za vrhunsku kozmetiku i negu kože. Forlle’d je profesionalan kozmetički brend poznat po visokom kvalitetu svojih proizvoda i inovativnom pristupu nezi. Osnovana u Japanu, ova marka je stekla svetsku popularnost zahvaljujući efikasnosti svojih preparata i rezultatima koje pružaju na koži. Forlle’d tretmani u Le Lift salonu koriste naprednu tehnologiju i pažljivo odabrane sastojke kako bi se postigao neuporediv efekat obnove kože. Njihova formula sa niskom molekularnom masom hijaluronske kiseline i bioaktivnim peptidima prodire duboko u kožu, hidrirajući je, obnavljajući volumen i podstičući proizvodnju kolagena i elastina. Ovi tretmani se prilagođavaju individualnim potrebama svakog klijenta, uz poseban fokus na personalizovan pristup nezi. Dodatno, klijenti Le Lift salona mogu produžiti benefite ovih tretmana koristeći Forlle’d liniju proizvoda za kućnu negu koja se takođe može naručiti u salonu. Kombinacija profesionalnih tretmana u salonu i vrhunskih proizvoda za kućnu negu omogućava očuvanje dugotrajne lepote i zdravlja kože. Ova sinergija pruža holistički pristup nezi, naglašavajući važnost unutrašnje ravnoteže i samopouzdanja koje se ogleda kroz sjajnu i negovanu kožu. Le Lift salon sa Forlle’d tretmanima postaje neizostavno odredište za sve one koji teže očuvanju svoje unutrašnje i spoljašnje lepote.

Opuštanje ima dugoročne estetske efekte

Opuštanje nije samo trenutni osećaj mira i zadovoljstva – ono ima i dugoročne estetske efekte koji doprinose unutrašnjoj lepoti. Kada se oslobodimo stresa i napetosti, to se odražava na naš izgled i stanje kože. Kada smo opušteni, naše telo proizvodi manje kortizola, hormona stresa koji može negativno uticati na kožu, izazivajući akne, iritacije i ubrzano starenje. Opuštanje ima suprotan efekat – podstiče lučenje endorfina, hormona sreće, koji poboljšava cirkulaciju, hrani ćelije kože i doprinosi blistavom teni. Kroz redovne prakse opuštanja poput aromaterapije i masaže, podstičemo zdravu ravnotežu u telu i umu, što rezultira svežijim, zdravijim izgledom kože. Filozofija unutrašnje lepote se oslanja na ove principe, promovišući holistički pristup lepoti koji uključuje negovanje tela, uma i duha. Kroz opuštanje, negujemo sebe iznutra, što se jasno ogleda na spoljašnjem izgledu, ostavljajući trajne estetske efekte.

Lelift unutrasnja lepota

Opuštanje može imati izuzetno pozitivne efekte na kožu lica. Evo deset benefita opuštanja koji mogu doprinijeti zdravlju i estetici kože:

  • Smanjenje stresa: Opuštanje pomaže u smanjenju nivoa stresa koji može uzrokovati stanja poput akni, osipa ili crvenila na koži.
  • Poboljšana cirkulacija: Opuštanje može poboljšati cirkulaciju, što znači bolje snabdevanje kože krvlju i hranjivim materijama, dajući joj zdrav i blistav izgled.
  • Smanjenje upala: Opustite se kako biste smanjili upalne procese koji mogu izazvati iritacije ili crvenilo na koži.
  • Poboljšanje tonusa kože: Opuštanje može pomoći u smanjenju napetosti mišića lica, čime se postiže poboljšanje tonusa i elastičnosti kože.
  • Opušteni izrazi lica: Kada se opustite, smanjuje se nagomilani pritisak i napetost na licu, čime se smanjuje pojava bora izazvanih mišićnim naprezanjem.
  • Bolje spavanje: Dobro opuštanje može poboljšati kvalitet sna, što ima pozitivan uticaj na obnavljanje kože tokom noći.
  • Poboljšana hidratacija: Opuštanje može pomoći u smanjenju dehidratacije kože, jer smanjuje gubitak vode iz tela usled stresa.
  • Smanjenje tamnih krugova i otoka oko očiju: Opuštanje pomaže u smanjenju otoka i poboljšava cirkulaciju, što može umanjiti vidljivost tamnih krugova oko očiju.
  • Poboljšana apsorpcija proizvoda za negu kože: Kada ste opušteni, koža je bolje pripremljena za apsorpciju proizvoda za negu, što povećava učinkovitost kozmetičkih preparata.
  • Poboljšava samopouzdanje: Opuštanje može pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti, što rezultira povećanim samopouzdanjem, a pozitivan stav i unutrašnje zadovoljstvo mogu se odraziti na sjaj i izgled kože.

Zakazivanje termina – Le Lift Face Studio

Ukoliko ste i vi pobornik unutrašnje lepote i želite da priuštite sebi vrhunsko iskustvo, zakažite svoj termin već danas. Le Lift salon nalazi se u Lasla Gala 4, VII/68, Novi Sad.